Friday, April 2, 2010

Ahli-Ahli KoNgReS

Salam sume. Rasa cam dah lama aku x update blog nih.
Hehehe. Tu tandanya penyakit malasku dah dtg!! Ekekeke.
Di samping idea yg dah kontang kat kepala wotak nih!
Almaklum, aku bkn sasterawati negara pon. Hehehe.
Arini aku nak cite lak psl group aku.
Dorg ckp "ahli kongres".
Lantaklah! Asal bahagia kannn...

Haa, ahli yg utama, of coz la aku! Ekekeke.
Nama aku? Rahsia, xnak gtaula. Maluuuu....
Gambar kat atas tu gambar aku, somi & anak tsyg.
Somi aku namanya
Emi, panggilan manja keluarga.
Tapi tuan punya bdn x manja pon!
Anak dara aku lak,
Najla namanya.
Nakal & aktif!
Nakal cam Ummi aktif cam Abinya!

Yg kat atas ni lak ahli kongres yg "bulat".
Ape yg bulat tu, nengoklah sendiri. Hehehe.
Ni gambar dorg kat Langkawi.
Poyo ajer. Pdhl tah2 gayat kat atas nih.
Berlagak lebeh jer dorg nih.
Nak tau saper dorg?
Yg somi tu namanya Asyraff, panggilan manja Acop.
Manja ker? cam xmanja lgsg!!!
Bini dia lak namanya As. Dulu2 poyo suka gna nama "Ass".
Konon glemerla... Huhuhu.
Dorg ni dapat anak punyala bulat!
Urm, sah2 keturunan Walid ngan Umminya! BULAT. Ekeke.
Aku suka la, dpt geget pasti enak. Nyum3..
Afiq Safwan, tu lah nama budak tomel itu!

Ha yg atas ni lak, tgok tuh.
Poyo jer amek gambar camtu. Hehehe.
Igt ensem ker Muazam????
Mst dlm ati ko ckp ensemkan? Xper, bininya puji sorg pon jadilah.
Dari xder yg pujikan Zam kan????

Yg cute ni, ni lah bini Muazam.
Sima namanya. Nyonya, belapa umur?
Huhuhu. Dah 29 tahun yea...
Kna cpt2 tmbh bb Sima woi.
Hehehe.

Ni yg comel ni, anak Muazam & Sima.
Adam nama eh???
Bila la nak jmp dak Adam nih.
Lama dah xjmp.
Tu la, ayah ngan ibu xnak bwk Adam jmp auntie.
Sombong tol parent Adam yea.

Atas ni, gambar pas nikah.
Tapi jgn salah sgka.
Bkn pengantin baru nih.
Gambar jela yg poyo.
Pdhl pengantin lama.
Hehehe. Konon2 ayulah tu!
Yg pompuan ni nama dia Esah.
Kalau ketawa, cam xder brake!
Aku ngan As tukang gelakkan Puan Esah ni ha.
Hahaha. Kna buli jela Esah ni.
Somi dia lak blur2 jer!
Nama dia Daus @ nama dlm dunia perfileman En. Martol.
Esah ni tgh berbadan dua.
Hop slmtlah nnt yea.

Haa, tu lah antara ahli2 kongres yg salu lepak bersama.
Ader gak yg lain, tp ahli xaktif!
Xbyr yuran tahunan, so xleh join. Hehehe.
Oh, setakat ni jela.
Xtau nak cite per psl dorg2 nih.
Puji2 kang kembang lak!
So...
Xpayahla nak puji2 yer korg....................

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails