Sunday, April 18, 2010

Kelas Coklat

Hari ni dlm sjrh!
Hehehe.
Lama dh aku berminat utk amek kelas wat coklat ni.
Tp xtau nk tuju ke mn.
Kbtln aku ader baca paper ttg kelas wat coklat trus aku ckp kt huby.
You all minat gak?
Klik arahchocolate.blogspot.com
Mcm2 ada!!!!
Lehla tgk muka cikgu coklat kite Kak Arah nmnya..
Huby ckp klu aku berminat dia nk sponsor yurannya.
Kazen aku pon berminat gak.
Huby dia pon ckp bnd yg sm.
Nk sponsor!
Hehehe. Bertuah bdn....
Setelah sbln lbh book tarikh kelas maka hari ni bermulalah...
Pg lg aku dh bgn bersiap.
Sedih lak nk tggalkan Najla yg sdg tdo.
Huby pg2 dh belikan bekfes utk aku ngan Najla.
Pas bekfes kul 8.30 kua umah.
Dlm kul 9 pg trus mulakan pjlnn.
Aku gi berdua ngan kazen, Uji.
Otw ke Sri Kembangan 2, 3x gak pusing2 carik jln.
Takot gak sesat xjmp umah.
Jam dh nk kul 10, kelas dh nk mula.
Risau gak aku.
Tp pusing2 punya pusing..
Rupa2nya dh smpai.
Ngam2 kul 10 pg smpai kt umah Kak Arah yg ngajar tu nnt.
Naik umah dia, kelas xmula lg.
Tggu lg sorg xsmpaai lg..
Pon terpusing2 crk umah.
Dlm kul 10.30 org tu xsmpai gak, ktorg truskan gak kelas wat coklat tuh.
Jadinya ktorg berempat saja yg belajar.
Kat bwh ni antara gambar2 yg sempat aku ngan kazen amek.
Hehehe.
Baru2 lg..
Poyo la sket x... Kan?
Aperpon aku sgt puas ati.
Ader rzki leh wat bisnes kecil2lan.
Agk2 ader yg nk order x?
Huhuhu.

Ini gambar ms coklat2 dh siap pack.
Ms ni dh nk blk dh. Dlm kul 4.30 mcm tu.

Yg ni lak coklat real.
Mhl ni...
Ni pon gambar coklat dh siap.


Upin Ipin!!!!
Anak aku mst suka nih.
Tu yg coklat oreo ni aku ltk gambar ni byk2.
Najla jer dlm fkrn...

 
Lolichoc ni plg suka wat!!!
Bl2 nnt nk try wat bentuk len lak.
Yg kt atas ni skill mewarna lum expert lg.
Tggu sket ms lg..
Ngeh3...


Gambar atas ni sesi mewarna dlm mould..
Pastu br tuang coklat atsnya.
Rs cam kelas melukis kat sekolah lak!!!
Mcm2 warna aku tibai.
Hehehe.


Ni hasil warnaan aku.
Kui3.. Cantekkkk!!!!!!
Dh lm xmain warna2 nih..

 

Coklat atas ni coklat mhl..
Gred A u..
Tp mmg sdp!
Wat nya pon leceh sket.
Ni lah real coklat yg aku wat.
Ok la tu kannn..

 
Hbs bljr aku ajak akk2 ni posing.
Hehehe.
Mmg best!
Ms berlalu tnp disedari.
Lunch pon Kak Arah sediakan.
Sdp banget!!!
Pas ni aku ngan kazen hrp dpt wat lg cantik.
Plg pntg nak try bisnes.
Hehehe.
Jgn mrh arrr.

Nantikan kami!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails