Monday, June 13, 2011

Tak cukup lagikah????

Dis time cam xde pape menda nk share lah!
Myb aderpon entri merapu meraban je la yea...
Nk cite psl lemari baju aku kt umh nun..
Nk kata lemari baju aku kck xla jgk. Bsr gak lah.
Tp stil xmuat2 gak!
Sume gara2 baju Big Boss yg tersangatlah byknyer!
La ni mmg aku sumbat jer sume baju2 tuh...
Tp cam sardin la jd nyer eh..

Tgkla btpa padatnyer. Ni ader lg yg xmasok ni. Siap kna tampal ngan tape tau sbb penyangkutnye dh byk kali rebah!!! Ni sume baju Big Boss tau.

Hehehe. Ni saje gatal amik gmbr. Baju ni kain sari tau. Mhl tuh.. Aku wat thn 2006. Tp smpi la ni aku xpnh pakai. Sbbnye kain jrg & aderla 1 sbb lg tu knp aku xpnh pakai.. Mmg lawak! So aku smpn wat kng2n.. Dr sorg kwn baik aku, Vicky!

Yg atas tu baju2 bshn aku kt umah. Tu pon msh byk lg xmasok tuh. Kdg aku sumbat jer!

Yg ni baju si anak dara. Yg sangkut ni baju jln.. Yg baju bshn.. Erm.. Mmg xmuat gak! Baju jln dia ni pon msh ade lg bbrpa helai yg aku malas x sempat gantung! Hehehe..  

Kalau nk tau, Big Boss ade lg 1 lemari dia kt bilik blkg!.
Tp aku ckp korg.. Stil xmuat!!!!
Kdg hangin jer aku. Mane lg nk ltk baju2 Big Boss tuh... Huh!!!!
Ade gak aku ckp suh sedekah jela baju2 yg melambak tuh..
Big Boss ckp syg.. Sume baju2 ader kngn... Mak aihhh.. Kngn pulakkk...
Dh kalau gitu.. Kite bako ajela!!!

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails