Monday, June 6, 2011

Virgin Coconut Oil (VCO)

Kali ni aku nk share ttg menda alah spt nama yg di atas.
Korg pnh dgr?
Nk tgk ker cane rupe bentuknye???

Virgin Coconut Oil keluaran Catalyst
Aku tau psl produk ni pon setelah membace blog sorg teman..
Nama si cutie tuh Pn. Erlina..
Aku nih rase teruja la pulak..
Sbb byk gak kebaikannyer..
Nk tau jgk ker?? 
Antara kebaikannye adlh:
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin.
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut.
  • Regular semula PMS anda.
  • Sistem penghadaman lebih baik.
  • Kesuburan.
  • Mengurangkan up to 70%.
  • Kurangkan rasa senggugut.
  • Batuk dan selsema cepat hilang.
  • Mengurangkan tidur berdengkur.
 Nk tau aku nk sgt mkn tu sbb ape??
Hahaha... Sure la sbb nk kurgkn muke yg salu sgt berminyak nih!!!!
So aku pon duk try la sebotol.. Trus order ngan dia.
Agk lama gak menanti stok dtg sdgkn aku dh excited sgt!
Dipendekkn cite.. Dpt jer brg.. Zaasss!!!
Soknye trus mkn. TQ Lena..
And.. Pas sbln aku mkn... Korg nk tau x ape perubahannye?

1) Bdn aku dh xletih sgt dh. Bgn pg sng jer tau!
2) Peot aku yg tonggang langgang tu dtg blk scr normal pas 4 ari jer mkn VCO... (Pdhl dh 2 bln peot xsudi hadir. Ade hrpn dpt bb nih.. Hehehe).
3) Minyak kt muke sket sbyk kurg.. Rase cam kulit lembut sket. Jerawat dh kurg!
4) Selera mkn agk kurg coz rase cam kyg jer.. (Wpon xla kurus pon...).
5) Plg aku suke.. Sistem penghadaman aku agk ok la compare ngan sblm nih. Sembelit! 
6) Yg lg 1 kan.. Tak nak share la.. Rahsia. Tp mmg aku suke la.. Hahaha. Nk tau.. Jas PM me. Huahaha.

Mgkn ade lg bbrpa perubahan yg aku rase. Tp aku list down yg pntg2 jer la ek.
Skrg nih pas ade perubahan2 yg baik, aku dh share mkn ngan Mr Huby.
Bkn per. Smg kami sama2 cht & cergas! Hehehe..
And now.. Aku sekeluarga dh amalkan produk VCO nih..
Mereka sume dh rasai perubahannye. Mmg baik!

P/S: Aku ade syor kt sorg makcik tuh. Umur dia dh 57 thn. 6 bln dh dia x peot so dia igt myb dh menopause. Pas smggu makcik tu mkn VCO, peot dia dtg blk. Hebat wa ckp lu....

2 comments:

  1. wah .. bagus2 ! amalkan la ye .. sy pon still mkn gak, beli byk2 kasi mak mkn sekali .. best kan mkn vco =)

    ReplyDelete
  2. betollah lena..mak akk pon bdn sdp...sume krn entri awklah..hehehe..plg best..mmg cik abg syg..hahaha...

    ReplyDelete

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails