Saturday, October 29, 2011

Full House








Kali ni aku msokkn salah satu sedutan drama Korea yg mmg terbaekkk!
Nama drama tu Full House.
Sbb utama ada Rain, pelakon lelaki popular Korea.
Ensem sgt!!!!!!!!!
Yg pompuan lawa.. Ex-gf Hyun Bin.. Huhuhu...
Cite ni kelakar dan dlm mse sama leh wat aku ngs..
Mase ketawa pon sampai kua2 airmata aku.
Sesape lom pnh tgk cite ni, try tgk.
Tgk kt You Tube leh..
Kalau nk lbh feel crk vcd dia. Kt kedai dh murh.
1 set dlm RM48. Ada lbh kurg 20 episod kot...
Mmg best sgt.
Sblm ni aku anti dgn drama Korea.
Tp adik aku suggest aku tgk gak wpon aku xnk!
Dlm tpksa aku tgklah gak...
Tp aku lak jd ketagih..
Best rupenye cite Korea ni.
Dis is my 1st Korean drama dat I watched!
Dlm byk2 drama, drama ni yg terkesan di ati.
Sbb dia ade kna mgena dgn ati seorg wanita bnama isteri...
Uwaaa... Jiwangla pulak tetibe. Ahak!






No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails