Tuesday, January 15, 2013

Air Asia Free Seat

Title... Dh cam iklan la pulak. Hehehe..
Ini xde kna mgena ngn promosi tambang murah kt Air asia ok!
Jas nk share cite sptmna title spt yg di atas.
Kpd sape2 yg tau, Air asia kan de wat promo free seat (konon2nyelah!).
So ngn rse bsemangatnye, tgh mlm msok je kol 12am 15 Jan 2013, aku dh tercongok dpn laptop!
Sbb ape? Haa, konon2 nk ngejorkn tiket yg murah itu, hy byr cukai shj.
Igtkn bkk tgh mlm okla. Tp....
Dh la duk lame menanti dlm Air asia Waiting Room..
Dh tu bile dpt msok line.. Alamak.. Tiket xla murah ponnnn..
Tipah tertipu!!!!!!!!!!!
Adelah yg murah, tp xlah murah mne ponnnn...
Sbb klu tgk pd iklan kt web Air Asia cam btol nk bg hrg murah.. Ish3...
Xcaye.. Tgk pic di bwh. Hehehe...




Dh la mse memilih tarikh dan penerbangan hy 10 min..
Mmg 3, 4x gaklah aku dimsokkn semula ke "waiting room". Huhuhu..
Actually aku ngn kwn2 plan nk holiday beramai2.
Sjk msg2 dh de family sndri ni, rse cam ssh nk kua sme.
Makanye dgn promosi spt gmbr di ataslah kami nk amik ksmptn bcuti bsma..
Tp... Erm.. Kami tpksa akur.. 
Bkn rzki.. Sbb tiket agk mhl utk destinasi yg kami pilih.. Kota Kinabalu..
Abi mmg nk g lg ke KK tu..
Abi jgklah yg suh aku booking tiket ke KK wpon ade kwn2 len xdpt g.
Spt yg aku ckpkn.. Tiket mhl.. So plan dibatalkan.
Sian lak kt kazen aku, Uji..
Dia yg nk sgt nek plane. Hehehe..
Myb lom rezeki dia...
Akulah yg geram..
Pnt stay mlm xtdo semata2 nk rebutkn tiket murah. Huh!
Abi siap teman aku nk booking..
Udahnye dia pon dh ngantok xlarat tggu..
Abi pon msok bilik trossssss... Smpi ke London dh kot!!!!
Huh... Wat pnt aku je duk countdown jam 12 tgh mlm td..
Smpi kol 2 pg gaklah stay mlm td..
Klu kutahu..................... (Korg smbung sndrilah ayat aku eh).

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails