Wednesday, May 11, 2011

Kek Pelangi & Kek Coklat Walnut

Sbnrnya kek2 ni aku wat Khamis pas.
Mak aku kan nk amik adik aku, Ibin yg dh abis study.
Mak aku ckp asek bwk bekal kuih karipap ajer.
So aku pon ckp bwk kek jerla..
Dh aku yg gatal request, gamaknya akulah yg kna wat!
Ok gak la. Not bad.
Resipi mak aku mmg ader smpn...
Chef sape py resipi xlak aku igt. Hehehe.
Nk tau jd x kek2 aku.. Jom tgk!




Ikotkan Kek Pelangi nih resipi dia wat kaler merah, ijau ngan kuning...
Tp aku nk tkr.. So gna pink, ceklat & ijau. Hehehe.
Ala, rase sama jer pon bubuh kaler aperpon kan.. Jnj sodap!



Yg Kek Coklat Walnut ni lak..
Aku sesuke ati jer tkr2 resipi.
Olehkrn xdan nk crk walnut...
Aku masok jer kcg yg wat kuih Almond London tuh.
Aper nama dia tuh? Bantai saje la labu.....
Yg bestnya campur coklat masakan..
Aku pakai coklat yg sdp... Vochelle..
Mmgla terbaekkk.. Coklat mahalkan.. Hahaha...

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails