Monday, November 25, 2013

Cuti Sekolah

Cuti sekolah la sgt yea.. Hehehe..
Korg sume gi mana cuti2 sekolah ni?
Mst gi tmpt2 yg bestkn.. 
Tak kshla ke mana.. Yg pntg dpt hbskn masa bersama keluarga.. 
Cuti sekolah ni aku agk sibuklah..
Almaklom ler.. Adik aku yg bongsu nk kwen.
Kakak dia ni lah yg busy lebih..
Cam kakak lak yg nk kwen hehehe..
Insyaallah majlis nikah 30hb Nov ni..
Mjls umh aku 7 & 8 Dec nnt..
Kpd kenalan2 yg knl aku.. Jemput dtg yea..
Berbalik pd cite cuti seolah ke mana tu kan..
En Abi aku dia plan gi dkt2 ajer..
Dia pon dh siap booking tmpt sume..
Sume urusan booking dilakukn oleh En Abi..
Ke mana tu nnt la cite kemudian..
Tmptnye sgtlah dkt so xyahla aku 'mempoyokan" diri cite awal2 ekeke.
Kelak aku akan 'dipoyokan' oleh kwn2 aku dan silent reader aku nnt hahaha...
Plannye kami ke sana tdo 1 mlm jer.. Asalnye En Abi ajak 2 mlm..
Tp dia tkr plan.. Blk drp tmpt tu dia nk bwk Najla ke Aquaria KLCC lak.
Erm.. Dh dkt 4x kot aku msok sana tu huhu.
Tp spt biase.. Sbg isteri yg taat... Echecehhh... Aku turutkn saje..
Krn ape? Krn.. Bkn aku yg kua modal.. Kang byk ckp aku kna kua duit lak..
No no no... Jd.. Kite ikotkn aje ok. Hahaha.. (Selama ni cam aku pnh kua modal ek.. Pdhl mmg sume ditanggung En Abi.. Wakaka)
Nk tau aku ke mana cuti ni nnt..
Nntkn entri aku ye.. Tu pon kalau aku xmalas la.. Hahaha...
Tggu hjg bln 12 nnt Insyaallah kami akan bercuti!!! Hoyeahhhhh......

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails