Monday, November 25, 2013

Tema: Gold Kaler

Hahaha... Tibe2 jer kua bab tema yea.. Ape kes????
Ala.. Tu tema mjls adik aku kwen nnt..
Saje aku gtau.. Hehehe.
Dpt2 membanyakkn post kt belog ni pon jd la..
Bab tema pon nk msok yea.. Hahaha...
Kaler gold tu pilihan adik akula..
Ikot aku, aku xminat kaler gold.. Akukn pencinta biru!!! Hahaha..
So puasla aku duk pikiaq.. (Amik ko skali kua pikiaq tuu)
Aku pon bli kain psg kosong kaler gold yg tah ye tah x goldnye...
Aku htr jahit wat baju kurung moden..
Olehkrn bdn yg xbrp nk slim ni kan.. Aku wat kurung moden yg longgar la..
Tak mgknla kan aku nk wat ikot body shape..
Mau kna kutuk.. Cam xsdr diri lak yea bdn cam tong drum.. Hahaha...
Pastu aku suh org psgkn manik sket.
Siap psn xnk glemer2 sgt. Nnt org igt aku pengantinnye!!!! No no no!
Org psg manik tu ckp sehari dua ni siapla baju tu..
Skrg sume mhlkn.. Aku igt upah psg manik tu mau mkn RM80 ke ats gak tuh...
Sbb aku suh dia ltk border lace sket kt baju ngn lengan..
Klu lbh murah lg aku suke!!! Aku htr kt makcik kwn adik aku jer..
Dia de butik jahitan dan mmg keje dia psg manik baju pengantin..
Jgn dia igt baju aku tu baju pengantin suda.. Hehehe...
Utk Najla lak aku bli gak kain kosong.. Aku wat peplum bentuk fishtail..
Tak taula jd ke idak sbb xtau cukup ke x kainnye pon.. Hehehe..
Aku suh tkg jht letak aksesori sket kt baju Najla tu nnt..
Baju Najla tu pon orgnye ckp siap dlm mggu ni..
Haa.. En Abi lak? Berbaju kurung gak ke? Oooo nahi nahi nahi..!!!!!
Dia punye xtau lg.. Myb tshirt shj.
Pnt dh duk crk baju En Abi..
Ke Setia City Mall sudah. Aeon Bkt Raja sudah. Aeon Bkt Tinggi sudah.
The Store Klang tu pon sudah.
Tp satu pon dia xbknn. Ish3...
Tak tau mana lg dia nk crk.
Udahnye bkn baju yg dia bknn.. Ada satu sandal Bonia tu lak dia aim. Hahaha.
En Abi syg.. Kite bkn crk sandal ok. Baju.. 
Taukn beza baju ngn sandal??? Wakakaka...
Tp aku pon suke gak ngan sandal Bonia yg En Abi minat tu...
Dia plan kalau ade rezeki hjg bln ni nk beli..
Erm.. Tah bile baju dia nk dpt tah.
Benda lain lak yg dh tbyg kt ruangan mata hahaha... Abi Abi...

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails