Wednesday, February 24, 2010

Home Made Chocolate

Cantik x coklat2 nih????
Aku igt nk amek kelas wat menda ni lah!


Kazen aku btng laswik dia ader order menda nih. Cantik sgt. Tu aku berkenan tuh!
 

Aku nk promote la nih. Wpon yg wat bkn kwn aku, hy kwn kpd kazen aku, tp klu ader saper2 berminat leh klik nama Ayin nih! Tgokla sendiri blog dia. Aku dh bjya suggest 1 set kat kazen aku Uji utk adik ipar dia nk tng. Pening sgt xtau bg aper, ha... Aku suh bg yg ala2 cani... Hehehe. Cupcake pon dia ader wat gak klu xsilap!.

2 comments:

  1. salam ziarah..
    wah sedapnya cekelat...
    boleh buat meniaga nie..he he

    ReplyDelete
  2. hehehe...mmg sdp...kazen knlkn ngn coklat nih..klik ky ayin tuh nnt leh tgk blog si peniaganyer..hehehe

    ReplyDelete

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails