Friday, December 23, 2011

Selongkar Beg...

Ish.. Ape yg nk diselongkar nih???
Hehehe. Saje je. Aku saje gatal2 nk selongkar beg aku sendiri.
Manelah tau.. Kot dlm beg aku cam sarang tikus!
Salu kite tgk dlm rncgn tv..
Ade segmen selongkar beg artis...
Aku pon nk lah gak jd artiskan.. Takleh ker????
Takleh pon aku lehkan gak.....
Sblm tu.. Jom tgk video selongkar beg Dato' Siti..
Brg dia sure lah xsetaraf ngn brg aku.. Ekekeke...




Ok.. Now.. Jom tgk lak ape ade dlm beg aku yg murah tuh...
Ade wallet, kamera & buku nota...
Ape lain2 lg..
Jom tgk ok!




Atas tu.. Tulah rupenye dlm handbeg aku..
Tak byk pon brg....
Jom tgk ape ade dlm..
Check it out!




Aku mmg bwk sokmo buku2 akaun bank nih.
Wpon di dlmne xdelah wang berjuta2..
Tp sng bile smpn dlm beg..
Sbb kdg2 klu sggh post opis.. Bile teregrak nk smpn duit..
Taklah aku teraba2 crk buku ASB aku.. Hehehe.
Buku akaun ASW2020 Najla pon aku bwk..




Aku WAJIB bwk perfume ke mane2 aje.
Wpon kdg kt umh aku dh sembur perfume..
Takot kang ade bau2 yg xsdp dihidu..
Aku tggl calit saje!
Harum seminggu!!!!!!
Lipstik lak, aku bwk.. Tp kurg pakai..
Salunye aku pakai bile time 'cuti' aje..
Jenjalan pakai mekap sshlah..
Kalau 'cuti' sng sket.. Xyah nk bsoh2 mse wuduk..




Thermometer ni aku mmg standby aje dlm beg.
Takot tetibe Najla dmm ke.
Aku ngn Abi risaukn Najla.
So Abi belikn aku menda ni utk aku gna bile wkt emergency...
Kdg2 bdn Najla pns.. Tu buat aku risau.
Kdg2 Umi dia pon gatal gak nk gna menda alah nih. Huhuhu...
Oklah.. Dh nama pon dlm handbeg.. Mst ade walletkan?
So skrg kite tgk lak ape ade dlm wallet.
Eeee.. Gediknye I....




Haa, amik kau!!!!
Skali gmbr pakwe daa..
Gmbr ni mmg dh lame giler ade dlm wallet aku yg tak berbrand tuh..
Dr sblm aku kawen lg gmbr ni dh wujud..
Cume wallet aje yg bertukar.. Hehehe.
Inilah dia somi ksygn aku.... Encik Azmi!!!!!




Lawa x lawa x????
Hahaha. Inilah dia kad nikah aku & somi.
Tu muke zmn2 pgntn baru...
Jgn ade yg nk gelak2kn aku yea..
Muke korg tu lawa sgt ke dolu2 tuh???
Ade ati nk ktwakn aku.. Huh!
Dgn adenye kad ni.. Snglah aku nk cek in hotel mane2 ngn Abi! Hahaha..
Sape berani cekup????



Ini lak sgl kad2 yg aku ade dlm wallet.
Byk lg sbnrnye...
Tp byk aku dh buang. Semaklah!
Ini antara kad2 yg currently aku gna..
Ariani tu aku dpt mse aku beli 2 helai tdg dia..
Tp la ni xbli pon lg.. Mhl giler arr..
Kalau dh yg simple pon spsg dh RM98.. Lg yg bermanik2 bagai... Erm..
Tak mampu den.. Hahaha..
Pakai ajelah tdg murah yg ade.. Psr tani byk jualkn...




Haa.. Byk giler kad klinik.
Sume ni milik aku & Najla..
Yg klinik gigi tu aku py la..
Najla lom wat kad gigi lg..




IC aku & Mykid Najla..
Muke aku zmn muda2..
Tak igtlah thn bile..
Korg mst nk kata aku lawakn???
Troskn memuji... Aku xksh... Hahaha...
Rasenye ini ajer kot yg ade dlm beg & wallet aku..
Brg2 lain ade gak aku bwk..
Cam wet tissue, lotion dll..
Tp bkn dlm handbeg.. Dlm beg 1 lg!
Hahaha.. Brp byk beg daa...

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails