Thursday, December 3, 2009

Kenali suamiku

Tgh bosan2 nie aku nak menyiasat jap serba sikit ttg somi ksygn aku tuh! Somi aku tu lahir bkn November, berzodiak Scorpio. Melalui kajian Dr Fazilah Khamsah, mari kite rungkai persoalan itu! Hehehe. Cam per jer. Ader cam pengacara mistik x? Hehehe. Sambil2 mengenal hati budi. Ececeh... Cam br knl smlm lak.

NOVEMBER


banyak idea dalam perkara ~ yes! mmg btol. byk idea & sgt kreatif.
sukar utk dimengertikan atau difahami sikapnya ~ part ni yg kdg aku geram jer. tak phm btol!
berfikiran kehadapan ~ kna ty yg punya diri. kdg ader gak cite plan ms dpn.
berfikiran unik dan bijak ~ ntah... unik caner yea???
penuh dgn idea-idea baru yg luarbiasa ~ sentiasa!
pemikiran yg tajam ~ biase jer kottt...
daya firasat yg sgt halus dan tinggi ~ not sure, ader gak kdg tu.
bagus utk jadi doktor ~ hahaha! sains pon x lps!!!!
cermat dan teliti ~ teliti ngan masa!!!!
personality dinamik ~ dinamik tu aper ha????
sifat yg berahsia ~ sgt perahsia!
pandai mencungkil dan mencari rahsia ~ tang ni xtau lak.
banyak berfikir ~ fikir yg xpenting watper, wat drh tggi naik ajer! cool abi!
kurang bercakap tetapi mesra ~ mesra iye, kurg bckp tu kurg tepat.
berani, pemurah, setia dan byk kesabaran ~ sgt penyabar! wat abi mrh pon xmrh2 gak.
terlalu degil dan keras hati, apabila hendak diusahakan sehingga berjaya ~ mgkn... degil kdg2.
tak suka marah kecuali digugat ~ tak penah mrh so far... pybr sgt!
mudah ambil berat terhadap orang lain ~ i lov u lah abi!!!
pandai muhasabah diri ~ ya...
cara berfikir lain dari org lain ~ mmg lain sgt!
otak yg sangat tajam ~ tak tau la..
pandai mendorong diri sendiri ~ pon tak tau gak.
tidak hargai pujian ~ pnt puji, cam xder prsn ajer!
kekuatan semangat dan daya juang yg sgt tinggi ~ tak tau la yer ker..
apabila hendak sesuatu cuba sampai berjaya ~ mgkn
badan yg tough ~ tough sgt... hehehe. yolah tu abi!
kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam ~ not sure
romantik ~ tak sgt.
tidak pasti dgn hubungan kasih sayang ~ mgkn gak.
suka duduk dirumah ~ yes! berjalan bl perlu.
sangat rajin dan berkemampuan tinggi ~ mmg rajin.
amanah, jujur setia dan pandai berahsia ~ mmg...
tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi ~ yg ni xsure.
bercita-cita tinggi ~ kna ty abi gak.
perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah ~ yg ni yes! kdg aku yg hangin sendiri!

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails