Saturday, December 5, 2009

Sehari bersama budak2 nakal!


Arini aku x keje. Mak x pat jga Najla & Danial. So aku take over hak penjagaan. Hahaha. Aduh, pnt gak jga 2 org skaligus. Baru aku tau cane pntnyer mak jga 2 org cucu yg makin nakal nih. Kirenyer arini aku lah baby sitter dorg. Sebbek mak x suh msk. Klau x mau tungang terbalik umh! Tu jga anak ngn anak buah. Kalau anak aku dua org caner la gayanyer! Haru biru!!!!

Olehkrn awl pg mak dh kna g umh jiran wat walimatul urus, jd sumer bnd aku nk kna wat gak. Danial tdo dlm buai lum bekfes ngn mandi. Dlm 9 lbh dia bgn, aku suap mkn, trus mandikn. Haa... Biase Danial mandi air pns yea??? Ha, arini Mak Long curah jer air kolah yg sejuk tuh! Menggigil2 dia. Sian lak. Xper... Kna bljr mandi air sejuk. Hehehe.

Najla dh siap dh, dr umh aku siapkn. Tu pon ngn ms nk mandi. asal nk mandi ngs, xkire la ktner pon. Tau ngs ngs ngs. Fed up gak. Kdg naik angin gak aku. Nk mandi pon ssh. Nk kna berperang dulu. Najla Najla.. Tp bl fkr2 blk, nm pon budak. Tp tu lah, geram menguasai diri!!! Hehehe.

Masuk noon, budak2 still main ajer. 
Hbs umh nenek, cam kapal pch! Aku gak kna kms. 
X kang mak bebel 10 thn x habes! Pnt glr. Kalau pnt ngemas bdn leh kurus best gak! Hehehe. Ini still da same jer. Hahaha. Najla lak suker nau nk wat aku mrh. 
Ader ker digigitnyer bdn si Danial tuh. hbs ngs melalak2 Danial. Birat gak ksn gigitan. 
Skali aku sbr lg. Msuk kali ke 3 mmg nk kna Najla ni. Aku gigit tgn dia lak! Hahahaha! 
Ha br dia tau skt ker x. Naik berdarah tgn Danial tuh. 
Mau x gigit stgh mati. Jap lg adik aku bising2 lak tgk tgn anaknyer lebam2. 
Aku pon xphm knp la si Najla tu suke sgt gigit si Danial tu. Mrh sgt ke, geram ke aku pon x phm!

Ni Najla dh tdo. Pas aku susukn bdn, dia tdo. Mgntk sgtlah tu. 
Danial jer yg lum nk tdo. Klau dua2 tdo aman sket aku. Hehehe. 
Sian Danial. Mst skt tgn yg kna gigit tu. 
Tp aku dh bubuh ubat dh. Tdola cpt Danial. Mak Long nk relek2 jap. Hehehe.

Mlm ni plan nk g umh kwn aku kawen, si Ajerlin! Jauh gak umhnyer, kt Banting.
Jgn sesat dh ler. Aku g mlm, hop sngla crk umh ko. 
Kawen gak ko ek. Dulu kwn ngn orglen, kawen ngn orglen. 
Tulah nmnyer jodohkn Lin? Tp xper, aku phm. 
Ko pon dh stori sume kt aku. Smg ko bhg Lin. Xpat g siang sok, ader 3 lg mjls kawen.

Ok la, cukup takat nie. Nt ader cite aku masuk entri baru.. Daa.. baibai.

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails