Thursday, September 23, 2010

Sekali Lagi!!!!

Tengok pic atas tu.
Korg phmkan?
Arini aku telah mengalaminya skali lagik slps setahun berlalu!!!!!
Akibat? Sebab? Punca?
Tahle.
Aku pon x tau.
Myb bekfes td aku mkn roti canai + air Sprite!
Terus sakit perut ala2 guling2.
Aku tahan ajer.
Tahun pas masa wedding kwn aku, Daud aku kena gak.
Masa tu msh Syawal lg.
5 ari gak baru sembuh.
Sakit perut + muntah2 + cirit birit.
Mmg seksa.
Udahnya wedding Daud x dpt aku hadiri.
Frust gak!
Tadi aku halfday.
Drive sorg ke klinik.
Skali kena inject la!!!!!!
Nak baik py psl aku redha...
Ni pon msh terasa2 sakit lg nih.
Smg la aku cpt sembuh.
Mlm ni plan nak beraye umah jiran2.
Tak jd la gamaknya.......

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails