Monday, November 21, 2011

Fiesta Buku 2011



Tak sbrnye!!!!!!!
Sbnrnye aku tau psl menda ni dh sbln lbh kot.
Mse tu aku terbace iklan kt paper Sinar.
Aku cam besela, awl2 lg dh infm kt Abi.
Sbg org yg sgt phm, dia diamkn aje.
Eh, sbb ape diam? Sbb dia malas nk layan. Hahaha.
Tp aku dh ckp suh htr mse fiesta buku ni berlangsung.
Sbb aku xnk spe2 kacau mse sesi memilih nt. Hakhakhak.
So Abi knala jga anak dara dia tu.
Olhkrn fiesta ni hy 3 ari je, so aku decide nk pi ari Ahad.
Untg2 blk dr soping buku, Abi leh ajk jenjalan tmpt lain. Kan?
Cam thn lps, pas beli buku Abi ajk pi Summit USJ.
Utk fiesta kali ni, aku dh bajet nk beli buku plg sket 5 buah.
Plg byk? Ikotla mood nt yea. Hehehe.
Agk2 dpt x 'ngepau' duit kt Abi?
Tp aku berdoa dptlah. Hahahaha!!!!! Mst dia bengang.
Hop di fiesta tu nt, dpt jmp my BFF.. Kite pi ek?
Kpd sume peminat2 buku & novel...
Jom jmp di sane!!!!

1 comment:

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails