Thursday, November 24, 2011

Tentang Daku

Kali ni aku nk share ttg penjagaan diri.
Olhkrn aku bknlah insan yg sgt berduit, jd aku hy menggunakan brgn yg thp mampu shj.
Pd aku biar xmahal..
Yg pntg BERSIH & KEMAS juga BERKESAN!
Jom tgk jom. Hehehe.
Nmpk sgt xde modal utk wat entrikan...



Aku mkn VCO ni dh dkt sthn. Kwn jgk yg syorkan. TQ Lena! Alhamdulillah so far ok. Bdn cht & kulit yg berminyak dh kurg.. Jerawat pon ssh dh nk timbul. Kulit pon lembut jer.


Yg ni pon dh lame aku amalkan. Paramaria Plus dr HPA. Yg ni aku mkn utk dlmn wanita. Lbh2 dh kahwin & beranak. So mmg kna jga. Aku mkn ni jgk feminine wash HPA, Cheer Lady. Mmg terbaik! Yg mengalami mslh keputihan sgt elok amalkannya. Insyaallah xrugi. Yg ade mslh peranakan turun pon leh amalkan.


Utk muka aku gna sunblock @ fondation ni. Naturactor by Meiko. Yg ni kwn aku kt Kelantan yg syorkn. So far ok. Hrg pon berpatutan. Loose powder lak dr brand yg same.. Gna mse nk kua jenjalan jer. Hehehe.

Jrg pakai lipstik. Aku rjn apply lip gloss dr Maybelline ni kt bibir. Kilat2 sket cam sexy! Hahaha.

Aku suke pakai eyeliner dr Avon. Tak comot bile pakai. Aku gna eyeliner brand Avon sjk umur 19 thn. Skrg mcm2 kaler aku dh ade.

Benda alah lain cam pipi merah, eyeshadow.. Mmg aku xade!
Kdg2 tingin gak pakai, tp cam xkonfiden.
Maskara pon aku ade, tp skali pon xpnh pakai.
Kan bulu mata aku dh cukup lentik. Hahaha. Riak x riak x????
Celak utk kening pon aku xde.
Sbbnye kening aku dh itam pon.
Plg penting xperlu cukur sbb kening aku xlah serabut sgt.
Cume 1 je yg aku lom dpt..
Agk2.. Ade x sape2 nk sponsor aku pi Slimming World? Ade? Hahaha!!!!





3 comments:

  1. janji ade cite kan Zura...he3 k.ct tgh mengampu a.hasrul giler2 suh belikn set SK II, lg haru kan.... ntah bile la dpt pakai bende alah tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha...tau pon akk...jnj ade citekn...
    wah..bestnye sk11...ustz norbahiyah pon xmmpu pakai..hahaha...dia pkai jap je...best dia ckp...tp xtahan duitnye..hehehe...mhlkan..klu akk leh pau abg mst best sgt......

    ReplyDelete
  3. ooo, yer ke Ustzh tu, byk duit pon x mampu eekkk..... k.ct br2 ni je berani g kaunter SKII, dolu pandg pon x, tp dah test Miracle Water tu, mmg best sgt2, so berdoa lah ari2 supaya cpt skit dibelikn ha3....

    ReplyDelete

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails