Tuesday, November 23, 2010

Kerana Najla Kami Turutkan

Mlm td kami ke I City lg!
Tah kali yg ke brp pon aku xsure.
Tp sbb ngenangkan Najla yg asek mtk nk tgk lampu...
Sian lak kt dia.
Sblm ni plan nk g tp ujan asek turun jer...
Udahnya xjd g.
Mlm td somi ckp nk ke sn.
Kbtln cuaca ok.
Dptla g tmpt2 baru yg aku xpnh g.
Cuma kt bhgn Safari jer xsmpt g.
Alasan utama malas nk jln la. Jauh sket tmpt tuh.
Alasan lain kna byr nk masuk lak...
Masuk jer dh kena RM10, nk masuk tmpt2 best kna byr gak...
Xyahla... Myb next time la kot ek.
Kalau suma tmpt dh masuk nnt dtg dh xtau nk g mn lg.
Ok x bg alasan camtu???? Hahaha.
Bwh ni antara gmbr2 yg smpt aku amik.
Najla cam besela kdg nk bgmbr kdg xmau!

 
Peace!

Masuk tmpt ni gna kupon yg byr masa masuk parking...

Yg ni lampu dia rosak kot.. Lampu atas kepala jer yg idup...

Amacam pose Umi? Ok x? Jgn iri tau...

Abi ajar Najla wat camtu. Mmg anak Abi.

Mlm td Najla pakai baju tdo ajer. Simple cam Umi ngan Abi gak.

Cube nk capai lampu2 tuh. Sebbek Abi Najla tinggi... Hehehe. Kalau Umi yg rendang nih? Mmg xtercapai lampu2 itu... Hehehe. Blk sggah mkn kt kedai mamak jer. Kedai2 tomyam suma tutup. Pastu terus blk umah.....

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails