Monday, October 18, 2010

Santai Abi, Ummi & Najla...

Ari minggu dtg lg!!!!!
Kbtln minggu ni Abi free, sblm tu dia dh ty aper plan aku.
Aku ckp nk bwk Najla mandi2 kt KLCC.
Jwpn Abi?
"OK".
Pas Subuh aku goreng nasik utk bekfes.
Sandwich tapau utk bwk picnic. Hehehe.
So bwh ni gmbr otw sampaila nk blk.
Kami kua awl pg.
Tp tu pon dh pns gak.
Nk tggu tkg cuci basuh kolam lg...
Jom tgk gmbr!

Otw aku smpt lg pose ngan anak dara aku nih.
najla cam bese la ngan spec dia tuh!
Aku muke cam besela..
Nk lawa mn lg, cam ni lah muke aku! Hahaha.
Abi komplen2 nnt aku sound dia, "Ciptaan Tuhan, xbek pertikai...".
Hahaha.
Ada cam satu ugutan x??????
Ahaks!

 
Sementara tggu kolam siap cuci...
En Abi setia ngan paper dia.
WAJIB suratkhabar buat Abi.
Pns pon pns la.
Jnj leh baca gak paper!

 
Abi duk layan paper, anak dara dia layan mainan kt taman ni lah.
Tp sorg2 jer dia main.
Abih tu? Sape nk teman...
Dah Najla jer sorg yg ader.
Hehehe.
Mst korg nk ty, knp x bg Najla adik???
Jwpn aku???
Kalau Allah nk bg aku trm dgn suka ati.
Tp, lom rzki...
Aku pon sian tgk Najla main sorg2.
Kalau ader adik ader gak dia kwnkan...


Puaslah Najla main kolam pon xsiap lg.
Pak guard ngan Mak guard duk "preet" sn "preet" cni...
X bg masuk kwsn kolam, lom siap basuh....


Bila dh start mandi..
X hengat dunialah anak aku nih.
Suka sgt dia.
Sblm ni takot air.
Skrg dh beso, berani dh Najla...

 
Tgk jer kwn sblh tu..
Nak ajak main sama x knl lak.
Pndg jerla syg yer...


Sukanya dia!!!!

Saper2pon kwn dia..
Hehehe.

 
Masa ni Abi baru pas beli tiket wayang.
Cite The Other Guys...
Turun jer terus crk Najla main kejor2!!!!!

 
Puas mandi baru igt nk mkn nk minum.
Dia duk belek jari jemari yg kecut tu.
Mgkn pd fkrn dia pelik kot.
Knp lak jari dia kecut!!!!


Pas siapkan Najla kami gerak masuk KLCC.
Nak layan movie lak!!!!!!
Dah tu smpt lg posing..
Hehehe.
Cam xpnh g KLCC lak ek.


Ni dh suda abis movie...
Pnt gak gelak.
Tp The Rock scene dia xbyk pon...
Huhuhu.
Abi sggah solat Zuhur jap...
Pastu blk!!!!!!
Ari minggu yg ceria....

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails