Thursday, January 27, 2011

Arini Dalam History... Hehehe.

Salam korg...
Amacam tajuk di atas? Ada phm ka????
Arini jas wanna share our sweet stori between I & my beloved fwens!
Gelak dulu ni sblm nk cite kahkahkah....
Arinikan, aku xkeje tau.
Cutila mksdnyer. Tp knp ek???
Arini aku plan nk gi Klinik Kesihatan Bkt Kuda, Klang.
Nk cek thp kshtn jer sket xder aperpon.
Kbtln awl2 lg aku dh plan nk gi ngan dua wanita ayu iaitu Pn As & Pn Esah.
Wpon sblm tu plan ini diarahkan cancel oleh Pn Esah atas keuzurannyer... Demam!
Tp xlama tu tb2 plan itu diarahkan diteruskan semula!!! Hahaha.
So, dlm kul 8.45 pg As dh jemput aku kt workshop abah.
Wah... Dgn selesanya aku dh rase cam Maam Besar!
Ader drebar you jgn mrh....
Meluncur laju Vios itu menuju ke Tmn Kem, Port Klang utk m'jemput wanita yg sorg lg tuh!
Nk dijadikan cite, otw nk ke LPPKN Klang...
Aku ternampak lak LPPKN sejurus pas kua dari umah Esah.
Rase cam ok kot ek xyah gi jauh2.
Dgn gaya yg samseng & rase bersalah, pemandu aku & Esah meng-U turnkan ketenya! Wpon dh tau kami berada di
lorong yg salah!!!!!
Hahaha.. Samsengla sgt ek!
As ckp sominyer xtau yg bininyer mempunyai bakat yg terpendam slma ini...
Iaitu hebat dlm cilok mencilok wpon dgn kete bsr!
Nsbla ko Mr Acp dpt bini samseng jalanan!!!!
Sebbek aku & Esah slmt dlm pjlnn... Hehehe.
Sambung cite blk, smpi jer kt Klinik LPPKN tuh...
As pon ty kt kaunter ader wat Pap Smear x????
Aper py soklan la ek... Dh tentulah aderkan... Hahahaha....
Setelah bersoal jwb jd As & Esah pon setuju utk diperiksa luar & dlm.
Aper kptsnnyer??? Biarlah hy aku, As & Esah saje yg tau. Kih3...
Silap2 somi2 kami pon tau.. (Bkn leh smpn rahsia As & Esah tuh!).
Dh cek2 suma kami pon tkr plan xnk g Bkt Kuda.
Vios kembali meluncur laju menuju ke Klinik Anika, Klang.
Tp py la ramai umat manusia xjd la kami nk cek kt sana...
Kami trus lg bergerak ke tmpt tujuan asal.. Bkt Kuda.
Ramai gak tp xla ramai mane..
Pas dftr tggu lama gak.
Tp bile dh jmp doktor ader lak problem alat xmencukupi.
Diarahkan dtg lg ujung bln Februari.
Malas lak rase, bek aku gi swasta leh claim ngan Mr Asben! Hahaha.
Dh suda jmp doktor, nk kna tmn lak As tuh.
Nk mtk MC la pulaaaakkk... Hehehe.
Pastu dgn pantas kami gerak ke Jusco Bkt Raja!!!!!!!!
Si Esah lak dh merengek2 kelaparan, katanyer dr pg xmkn lg.
Huh! Dia igt dia sorg xmkn lg. Aku yg pose dr mlm tu xkire lapar????
Destinasi utama tentulah food court!!!!
Amik order & mkn!!!!!! Wallaweh... Sedap siot.. (Lpr mknn xsdp suma jd sdp!!!).
Abis mkn kami gi solat & misi kami seterusnyer... Jeng3....
SHOPPING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arini kami suma mmg "PAW" somi2 suma utk banje kami. Hehehe.
Aku pg2 lg En Asben dh tggal duit kt almari mekap. Huhuhu.
TQ En Asben yg memahami...
Tp yg sgt rancak shopping tentulah Pn As.
Sampai penuh tgn kanan kiri pgg plastik bag!
Aku dptla beli baju Najla sket, baju aku sket & ehem2 sket...
Tp sian lak kt Esah, demam.. Jd mood dia kureng sket.
Dgn dia mengalami bengkak breast...
Besela menyusukan anak... Tp Esah ttp tabah & kuat!!!!!
Dlm kul 5 ptg barula kami gerak blk...
Dh tentulah htr Esah blk Port Klang dlu...
Pastu baru htr aku blk...
Tp mmg best sgt3!!!!!!!
Inilah pglmn indah yg xdpt aku lupakan.
Hh bertahun2 lamanyer kami xkua sama2 sjk msg2 dh kawen.
Kpd Pn As, tenkiu ek sudi jd drebar aku & Esah.
Almaklum, kami berdua xmampu lg beli kete. Hehehe.
Ader rezeki moga2 dptla kite kua sama2 lg. Kalau Saliza ader lg syiokkk...
Wpon arini skt kaki & pnt...
Bak kata As, diam2 jer... Nnt kalau somi2 tau dorg xbg kua lg.
Hahahahahaha......


2 comments:

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails