Thursday, January 6, 2011

PENYAKITKAH???????

Sejak akhir2 ni kan.. Aku salu terbayang2 tau.
Eh, terbayang ape???
Hehehe...
Kdg rase cam aku ni tidak normal.. Huahahaha.


Eh knp apkh????
Adkh aku sakit @ x cht @ mabuk?????
Idak ler...
Aku xder pape pon...
Ni ha, nk kabo... Skrg ni aku giler sgt ngan Korean drama/movie.
Tahla knp ngan aku nih.
Sebbek aku keje.
Kalau x mau aku layan cite Korea 25.6 stgh jam!!!!!!!
Mase tu, mau anak somi xterlayan, mau dorg terabai!!!!
Hahaha...
Skrg aku giler cite Secret Garden
Jom korg kite layan same2..
Sesape yg ader Astro Beyond, jom bkk channel 393.
Gare2 channel 393 ni la aku salu gaduh berebut remote ngan somi.
Akhirnyer... Best AZURA win!!!!!
Somi pon dh "addicted" cam aku. Suke3!!!
Baru korg tau knp aku menggiler bile korg tgk sendiri... 
Huh! Cam sengal lak aku nih!!!!

No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails