Tuesday, January 25, 2011

Mase Singgang

Korg fhm x mase singgang tuh?
Hehehe. Pestime aku gna pon...
Jas nk gtaula...
Skrg ni kan, aku suke main game tau.
Tp game2 lain xtaula..
Aku hy tau main game Zuma.
Hehehe...
Kt opis pon aku main bnd yg sama.
Blk umah kbtln Abi beli cd game Zuma.
Tau x Zuma???
Nk aku tunjuk gak ker???

Ni la game Zuma yg aku cite tuh. Pd aku mmg best!!! Game lain sumpah aku xreti main lgsg!!!!
Aper lg, layan la.. Hehehe.
Tp kt opis gma mouse sngla nk main.
Kt umah gna remote game XBox tu aku xreti la.
Udahnyer elok2 aku terer main kt opis, kt umah main jd sengal!!!
Najla lak dia suke tgk Abi dia main. Game fish katenyer.
Najla main gak tp dia takot lg2 bile Umi dia jerit ckp "Ha mkn2!!!! Cpt!!!". Takot jdnyer Najla.
Nnt cpt jer dia suh Abi dia yg mainkan utk dia. Hahaha.
Tu la xtvt kami mase singgang @pon mase lapang.
Sambil2 ngunyah2 aper yg ader... (Bdn pon naik bulat ngunyah jer!).
Jom layan gmbr sket...

Pas mandi blk futsal Abi melayan anak daranyer main game...

Game yg Najla suke.



No comments:

Post a Comment

** WeLcOmE tO My BlOg Ya!!! **

Trm ksh kpd yg sudi menjengah blog aku ini. Hanya blog biase, tiada yg istimewa! Blog ini hanya sekadar tmpt aku menulis, tmpt aku merapu. Jgk tmpt tmn2 terakrabku bertandang. Bkn utk diwar2kan kpd sspe atau mempromosikan ape2. TIDAK PERLU utk sume org tahu akn kewujudan blog ini jgk. So. Kpd yg TERsinggah & TERbace tu trm ksh jgk krn sudi menjengah. Yg tak sudi tu silalah duduk diam2 atau keluar saje drp blog ini, krn TIADA sspe yg MEMAKSA anda dtg ke blog ini. Jika kite boleh berkawan itu lebih baik. Salam perkenalan. Hrp maklum. SARANGHEO!
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails